Proprietatile Curative ale Graului Verde

Aici sunt 20 fapte grau verde Stoarcerea pentru a vă ajuta să începe să obtinerea de cele mai multe de la acest super:

1. grau verde nu este genul de iarba care creste pe gazon, este de fapt forma imatur al plantei de grâu. Se lasă să crească la maturitate se va dezvolta de fructe de padure de grâu pe care le macina pentru a crea făină de grâu.

2 grau verde este extrem de mare în clorofilă, care se crede că are cancer proprietățile de împiedicare. Studiile arata scade deteriorarea ADN-ului uman.

grau-verde-16

3 grau verde creste rapid și ușor în casa ta.

4 Grau verde a început să fie cultivat pentru proprietatile sale curative în 1930 datorită unui om de știință pe nume Charles Schnabel. Când el a hrănit pui grau verde au dublat producția de ouă. Apoi, el a adus praf grau verde de pe piață pentru consumul uman.

5 grau verde poate contribui la rate mai mici de cancer de colon.

6 suc grau verde este benefic pentru pacientii talasemie, care pot avea nevoie mai putine transfuzii de sange in cazul in care o consuma zilnic.

7 grau verde nevoie de un storcator masticating, și alte tipuri de storcător nu sunt suficient de puternice pentru a extrage sucul din această iarbă. Unii oameni folosesc un mojar cu pistil de suc de grau verde, dar este mult mai dificilă și produce mai puțin suc.

8 Pentru cultivatorul de origine grau verde: Aproximativ o săptămână după semănat semințe grau verde, plantele vor ajunge 8+ înalt și apoi se poate taia. Taie-l la aproximativ jumătate + deasupra suprafeței de mizeria este plantată în. Lăsați iarba pentru a re-creasca, recolta a doua oară, și apoi îndepărtați sau se amestecă în rădăcinile și să semene tot noi semințe.

9 suc grau verde poate fi amestecat cu suc de morcov, suc de papaya, suc de țelină, suc de spanac, suc de lămâie, suc de portocale sau alte sucuri pentru a spori aroma, și beneficii nutritionale.

10 Cu popularitatea tot mai mare de suc de grau verde este ușor de a găsi site-uri și cărți de instrucțiuni, rețete, și fapte grau verde Stoarcere.

11 grau verde este benefic pentru pacientii cu colita ulcerativa, in functie de cercetare. Aceasta poate reduce sângerarea și de a îmbunătăți starea de boală în general.

12 grau verde este larg considerat a fi de curățare pentru sânge, ficatului și rinichilor. Acesta poate fi de asemenea util ca antiseptic.

Sucul de 13 grau verde ar trebui să fie consumate în termen de 30 de minute de a fi făcut, și nu ar trebui să fie consumate mai mult de 8-12 ore de la preparare.

14. cantități mici de numai sucuri verzi, cum ar fi sucul de grau verde ar trebui să fie consumate la un moment dat.

15. Unele studii indica faptul ca grau verde pot ajuta în chelare a fierului, stocari de excese periculoase de fier din organism.

16 grau verde conține niveluri ridicate de vitamina K și o varietate de antioxidanti si fitochimicale care sunt necesare pentru o buna sanatate. Acesta ar trebui să fie evitat de catre persoanele care iau de sânge diluanti care necesită evitarea dietetice vitamina K.

17 Debitul de aer este necesar pentru a ajuta la prevenirea plante grau verde de la obtinerea mucegăit, deci asigurați-vă ventilație adecvată este disponibilă.

Sucul de 18 grau verde este ușor de digerat, deoarece fibra a fost eliminat. Nutrienți sale se deplaseze rapid in sange.

grau verde 19 conține multe aminoacizi esențiali, care sunt blocurile de proteine.

20 grau verde poate fi savurat ca o pastila sau praf, în plus față de se bucura de ea ca un suc proaspăt.

Acestea sunt doar o grau verde câteva stoarcere fapte pentru a obține ai început în călătoria dumneavoastră grau verde sucuri. Cel mai bun de noroc în călătoria dumneavoastră de sănătate și vitalitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *