Ce Stim Despre Pulberea din Lucerna Verde?

Muguri de Pulbere de lucerna verde pot fi savurate individual sau adăugate sănătoase se amestecă prăji feluri de mâncare pentru un plus foarte hrănitoare pentru masa. Ele sunt, de asemenea, o selecţie bună dacă doresc să înceapă propria plasture legume din seminţe cultivate ecologic. OMG seminţe sunt infiltrarea piata, de obicei, cu rezultate negative asupra sănătăţii şi bunăstării noastre. Creştere organică asigură produse sănătoase.

Nu numai acestea sunt delicioase, dar le oferă o mulţime de minerale, vitamine, proteine şi substanţe nutritive importante pentru buna functionare a celulelor şi a organelor. Sunt relativ ieftine pentru a cumpara, de obicei, ei continua să crească până acestea sunt consumate, astfel încât acestea continuă să fie în stare proaspătă.

lucerna-verde-9

Muguri de Pulbere de lucerna verde sunt uşor de digerat şi ca ele sunt vii pana la ele sunt consumate nu pierd valoarea lor nutritivă, ca si alte alimente uscate sau ambalate. În creştere propriul germenii de Pulbere de lucerna verde la domiciliu va asiguraţi-vă că acestea sunt proaspete şi mai important, conţin nici contaminanţi din spray-uri de bug-ul otrăvitoare.

În sezonul de vară proaspete este disponibilă, cu toate acestea pe parcursul iernii nu este la fel de uşor realizabile şi produsele sunt trucked distanţe mari în depozitare la rece, a pierde o mulţime de lor beneficiile pentru sănătate. Este uşor să aibă acasă seminte germinate disponibile în mod constant, deoarece au nevoie atât de puţine materii prime. Tot ce ai nevoie este o plasă de sârmă, tava încolțit sau borcan şi câteva secunde de două ori pe zi pentru a se clăti Alfalfa varza.

Puteţi avea un lot proaspătă de posibilitatea de a mânca varză de Pulbere de lucerna verde in mai putin de 4 zile. Selectaţi soiuri non-toxice alimente, cum ar fi fasole mung, linte, mazăre, lucernă, schinduf şi ridichi. Diferite soiuri gustoase includ seminţe de muştar, garbanzos, quinoa, broccoli şi varză. Cele mai multe seminte legume pot fi utilizate pentru germinare.

Un bun ghid este de a alege boabe care nu au pleavă, cum ei voi incolteasca repede. Fie selectiv atunci când cumpără seminţe de dumneavoastră şi asiguraţi-vă că acestea sunt ecologice. Acelaşi lucru dacă sunteţi de cumpărare live muguri de Pulbere de lucerna verde. Insista pe acest lucru ca doriti pentru a se asigura că vă sunt ingerarea de cele mai bune selectarea sănătoase alimente vii.

Tu sunt, de asemenea, asigurarea care le dramatic reduce şansa de a dumneavoastră germenii de Pulbere de lucerna verde au fost expuse la animale sau deşeuri de origine animală. Acest lucru reduce riscul de expunere la salmonella micro organism care ar putea fi letale la foarte tânăr, foarte vechi, sau la cei cu sisteme imune compromise. Asiguraţi-vă că păsări şi rozătoare dovada ta zonele de depozitare bine.

Păstrarea dumneavoastră germenii de Pulbere de lucerna verde refrigerate după faza iniţială de creştere lor va ţine le mai proaspata pentru mai. Asiguraţi-vă că pentru a menţine uscate seminţe în zonele de depozitare fonic animală şi dramatic reduce pericolul de infecţii bacteriene. Salmonella va fi fatal pentru persoanele în vârstă, la sugari si la persoanele cu sistemul imunitar compromis.

Cunoştinţe că suntem în creştere propriul lucernă varza din seminţe trebuie recoltate, care sunt naturale si proaspete de fapt este un mare motivator. De asemenea, aveţi pace de spirit ştiind că le-aţi luat o aprovizionare zilnică de lucernă proaspăt cultivate varză care asigura toate nutrienţi, vitamine, minerale si enzime care organismul tau are nevoie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *