Cum Sa Iti Construiesti o Casa Ieftina?

Iti petreci cel mai mult timp acolo, deci are sens ca constructii case ieftine ta reprezinta cea mai mare cheltuiala ta. Fie că este la zi la zi întreținerea și cheltuielile de exploatare, proiecte de reparații, sau plata chiriei sau ipotecii, vă aloce o mare parte din venitul dumneavoastră la constructii case ieftine ta. Pentru că tu cheltui bani atât de mult pe el, să profite de urmatoarele sfaturi pentru a începe tunderea bugetul.

Dacă doriți să salvați, eventual, de sute de dolari pe an pe factura de curent, asigurați-vă că orice noi aparate pe care le cumpărați sunt eficiente energetic. Puteți găsi aceste informații pe Ghidul Energiei Etichete că legea federală impune de toate aparatele majore.

Sunați programul de utilitate și să le cereți în cazul în care au programe de reducere a costurilor, cum ar fi programe de management de sarcină sau în afara programelor de rata de oră. Înscrierea în acestea ar putea salva o sumă substanțială de bani.

Adresați-vă compania dvs. electric și / sau a gazelor în cazul în care face un audit al costurilor domiciliu gratuite sau low. Ei pot identifica modalități pentru tine de a salva sute de dolari pe an pentru încălzire și de aer condiționat și de multe ori ele vă vor ajuta să pună în aplicare sugestiile lor pentru drum liber.

Du-te peste factura de telefon și a vedea dacă există taxe pe ea pentru servicii pe care nu le utilizați, cum ar fi de asteptare cu trei căi sau apel în așteptare. Puteți salva aproximativ 50 dolari pe an, dacă elimina serviciilor neutilizate.

constructie-casa-22

În cazul în cămin nu este în uz, păstrați amortizorul de evacuare bine închis. Un coș de fum este conceput special pentru fum să scape, deci până când îl închideți, aerul cald scapă + 24 de ore pe zi!

Dacă utilizați energie electrică pentru a incalzi constructii case ieftine ta, ia în considerare instalarea unui sistem de pompe de căldură de putina energie. Pompele de căldură sunt cea mai eficientă formă de încălzire electrică în zonele cu climă moderată, oferind de trei ori mai mult decât încălzire cantitatea echivalentă de energie pe care o consumă în energie electrică. O pompa de caldura posibilitatea să tăiați cantitatea de energie electrică pe care o utilizați pentru încălzire fel de mult ca 30% la 40%.

Puteți reduce cantitatea de apă Folosești dus într-un an în jumătatea, prin instalarea de capete de duș cu debit scăzut.

Izolați sisteme de încălzire de apă și porniți termostatul pe ea în jos cu câteva grade, pentru a salva destul de un pic de pe factura.

Cu atenție copaci plasate poate ajuta pentru a incalzi un loc răcoros constructii case ieftine ta. Studiile arată că doar 3 copaci plantați strategic pentru a oferi adăpost și umbră puteți economisi până la 250 dolari pe an pentru încălzire și răcire.

Furnizarea de iluminat de înaltă eficiență la tine aconstructii case ieftine, cu ajutorul fluorescente liniare și eficiente din punct de lămpi fluorescente compacte de energie în program tale. Ei dura 6-10 ori mai mult și de a folosi mai puțină energie.

Utilizați lumini cale solare în curte pentru a oferi lumină pe timp de noapte. Aceasta costă mai puțin decât utilizarea de energie electrică pentru a rula lămpi de securitate.

Frigidere cu congelatoare pe partea de sus sunt mai eficiente și, prin urmare, mai eficiente decât cele cu congelatoare pe partea.

Comutarea ta temperatură mașini de spălat de la cald pentru a încălzi sau mezeluri o utilizare loturile de energie în jumătate.

Uscatoare de gaze sunt mai putin costisitoare de a opera decât uscătoare electrice. Costul de uscare de încărcare tipic de rufe într-un uscător electric este 30 la 40 de cenți, comparativ cu 15 la 25 de cenți într-un uscător cu gaz. Că economiile se adauga pe parcursul unui an.

Când se usucă blugi în uscător, arunca un prosop sau două cu ei. Prosopul va atrage umede de blugi, reducerea pe timp uscat.

Cu un pic de gândire și efort minim puteți salva sute de dolari pe an în jurul valorii de constructii case ieftine ta. Începe de economisire astăzi, și imaginați-vă cât de mult mai multi bani vei avea în contul dvs. bancar în viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *