Ce Putem Afla Despre Consultanta SEO?

Ceva timp mă întreb de ce multe Ce este consultanta SEO Firma sau expert nu funcţionează cu bun-simţ.  Ceea ce am pot lua în considerare este că de bază Ce este consultanta SEO este totul despre folosind bunul simţ în timp ce faci de optimizare. Ideea de bază a optimizarea motorului de căutare este de a crea un site-ul care este motorul de căutare prietenos ca posibil. Si crede-ma nu este într-adevăr foarte dificil de a face dacă sunteţi de orientare unele termeni simpli, sau mai puţin competitive cuvinte cheie sau cheie locale cu nişă.

La fel ca orice alt lucru în viaţă când am construi o casa pentru a face mai bine ceea ce vedem si conferrable? Acesta ar trebui să aibă bune camere, bai, aerisire, structura, electrificare şi spaţiu de toţi membrii familiei, depozitare etc. Ce este consultanta SEO nu necesită cunoştinţe de specialitate de algoritmi, programare etc trebuie doar elementele de bază să ştiu “cum motoarele de căutare de lucru”. Trebuie să ştim că înainte de fapt, doar ne concentram pe Hi-fi design, noi trebuie să, de asemenea, ia în considerare faptul că Google citit site-ul ca text. Deci textul de conţinut este primul lucru pe care avem nevoie pentru a lucra la. Chiar şi Meta Tag-uri sunt TEXT.

Seo Concepts (included Clip Path)

Acum cum de a începe am nevoie pentru a lista pe scurt câteva lucruri care funcţionează cel mai bine cu motoarele de căutare.

Segmentul de ţintă site-ul web şi de ce este creat pentru? Noi trebuie să verifice pe câteva site-ul şi în cazul în care ei stau în motoarele de căutare. Dacă te uiţi atent la TOP 10 site-ul va bine că mulţi dintre ei au foarte bun textul, conţinutul, bine scris Tag-uri şi dimensiunea de filme este perfect.

Tehnologie care trebuie sa folosim pentru a dezvolta acelaşi. HTML cel mai bun lucru cu motor de căutare. Dar chiar dacă site-ul este dinamic în natură trebuie să ştim că Google încă mai citit-o ca text.

Trebuie să ştim ce este noastre cumpărător fapt tip căutare de produse şi servicii pe care le oferim. Sunt aceste cuvinte cheie sunt deja luate de unele site-uri în TOP 10? Şi ce fel de lucru pe acest site se face pentru a ajunge pe locul.

Cum funcţionează păianjeni şi cum motoarele de căutare dau seama ce pagini se referă la care cuvinte cheie şi fraze.

Acum lets nu ajunge aspect tehnic de cum efectiv pe plan intern de lucru, de bază este motor de căutare citit o pagină ca text şi cînd păianjen pe site-urile se colecta informaţiile de mult vorbesc despre pe acea pagină particulară şi relevanţa. Se copiază conţinutul bazei de date numit BOT. Ea face acest lucru pentru următoarea sub pagini legate de principalele pagina site-ul.

Acum, important este cum de a plasa textul de pe site-ul? Cum se citeşte pagina de linie de linie, astfel încât dacă plasaţi textul în coloane apoi va citi prima coloană şi apoi a doua şi aşa mai departe. Puteţi vedea acest lucru în HTML a pagina de cod. Aici un sfat foarte important. Dacă eliminaţi spaţiul între aceste paragrafe, acesta va fi mare ajutor la spre cercetare motor pentru a înţelege mai bine. Păianjen de motor de căutare va înregistra toate legăturile între şi ia, de asemenea, informaţii de alte pagini.

Ca Păianjenii urmaţi link-uri şi înregistra totul în căile lor, se poate presupune în condiţii de siguranţă în cazul în care există o legătură la un site, un păianjen va găsi că site-ul. Acest lucru se poate vedea dacă un site-ul are un link extern chiar se va vizita aceeaşi cel puţin şi index. Deci acest lucru, de asemenea, vă ajută să se înregistreze site-ul în motorul de căutare. Plasând un link pe site-ul deja indexate vă ajuta în indexarea site-ul dumneavoastră.

Cum ne amintim de fapt prietenul nostru bun, atunci când avem nevoie de ele pentru motiv anume? Mintea noastră stoca toate informatiile necesare în mintea de date care să ne ajute să reamintească faptul că Dl John este un pictor şi el de fapt nu vopsea camere, dar face pictura in ulei. Aşa asemănător avem nevoie doar de a pune informațiile relevante este cel mai bun mod apoi concurenţii.

Mai multe pe acest subiect: citiţi articolul elementele de bază de pe pagina de optimizare Ce este consultanta SEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *