Locuri de Munca in Tipografie in Bucuresti

Scriitori independenţi va transforma uneori concentrarea lor scris la editare. Editarea este o funcţie care multe scriitori face deja cu publicarea de articole şi alte conţinutul pe care le produc pentru web sau cu cărţi. De ce nu plătit pentru serviciile pe care le face deja? Ca un scriitor adăuga la venitul dumneavoastra scris cu editare on-line de locuri de muncă. Nu fiecare editare poziţie este o alegere bună pentru fiecare scriitor. Acestea sunt câteva diferite editor/editare online scris că mulţi scriitori arată o urmăresc masini de locuri de muncă.

Corectură

Corectura cu siguranţă nu este pentru toată lumea. Dacă sunt corectură o bucată de conţinut createdby că un profesionist care a făcut o treabă minunată cu scrierea lor poate fi plictisitor la ori.

Corectura este uneori menţionată ca de verificare sau . Înainte de a deveni manuscrise au cărţi areedited. După editarea manuscrise sunt corectată înainte de acestea sunt publicate. În general, un loc de muncă scris online corectură presupune mai mici corecturi nivel care identifica cuvinte ortografiate greşit, greşeli gramaticale sau greşeli care apar. Un manuscris de verificare poate fi, de asemenea, compus din verificarea că formatarea unui document pare corectă pentru publicarea. O dospire poate verifica gama de subtitrari de potrivire, susţine dacă pauza rău linii au avut loc sau chiar confirma cuvintele sunt împărţite corect la o pagină. Corectură poate însemna, de asemenea, comparând un document nou la un document vechi, unde s-au solicitat corecturi.

Scriitori independenţi găsi corectura atragatoare pentru că nu ia o mare experienţă şi se poate face din orice loc. Aceasta este o muncă mare scris online editare, care pot adăuga la venitul dumneavoastra scris.

Editor tehnic

Editare tehnice se concentrează pe natura tehnică a conţinut într-un document. Nivelul de editare sau de verificare pentru fiecare loc de muncă online de scriere pentru tehnică de editare pot varia. Scriitori independenţi, care se specializează într-o anumită zonă de tech cunoştinţe pot beneficia de editare tehnice de locuri de muncă. De exemplu, dacă se întâmplă să se specializeze în domeniul medical puteţi găsi cu siguranţă o mare parte din muncă şi venituri cu documente medicale sau de conţinut cu uşurinţă.

Editor de permisiuni

Adăuga la venitul dumneavoastra scris cu permisiuni de editare. Permisiuni de editare este compus de verificare a primit drepturile de a retipări anumite materiale conţinute într-un document. De multe ori există imagini, precum şi materialul scris că musthave permisiunea să imprimaţi din nou, deoarece acestea sunt drepturi de autor material. Scriitori va descoperi, de asemenea, cântec versuri şi linii de poezie. Scriitori care independent cu cunoştinţe confidenţiale din industria de carte găsi o mulţime de lucru pentru a adăuga la venitul lor scris ca permisiunea de editor.

Editor de Productions

Productie editori cordinate o carte aproape de sfârşitul drumul lor de publicare. Productie editori organiza cu typesetters şi imprimante care o carte este gata pentru piaţă. Această poziţie poate adăuga la venitul dumneavoastra de scris, dar este necesar nu pot fi efectuate de către fiecare scriitor independent. Lucru este, în general, efectuate în interiorul o editură şi este dificil de a lucra ca un loc de muncă scris independenţi online.

Editor de manuscris

Un scriitor liber profesionist cu cunoştinţe confidenţiale din industria de carte poate performas un manuscris editor pentru a adăuga la venitul lor. Cea mai mare parte a publicat autori sunt găsite în acest rol. De editare a manuscrisului este calitatea de o bucată de conţinut sau de carte.

bursa-locurilor-de-munca-timisoara

Un editor de manuscris va nevoie de informaţii substanţiale de industria de publicare pentru că acestea sunt furnizarea de feedback privind viabilitatea de conţinut în industrie şi cât de bine va face publicării pentru vânzări şi marketing.

Editor de integritate

Integritatea editarea este destul de simplu pentru orice scriitor independent. Acest loc de muncă scris on-line se concentrează pe efectuarea anumitor orice tip de referinţă încrucişată într-o carte sau în articole de mare, ca revista piese şi în alte tipuri de muncă non-fictiv este corectă. De exemplu, în cazul în care o bucată de conţinut are o notă de manuscris care indică o tabelul 2.4 sau a se vedea tabelul 2.4 tabelul 2.4 este prezent şi corectă în conţinut. Corectori, uneori, face acest acelaşi tip de lucru. Aceasta este una dintre cele mai populare locuri de muncă editare pentru scriitori independenţi.

Copie editor

Copie editori sunt unele dintre editorii mai familiar în publicare. Ei au fost, de asemenea, menţionate ca editori mecanice sau chiar stilistice editori şi au atenţia mai puţin pe conţinutul de muncă şi mai mult pe mecanica. Editare copie este una dintre cele mai mari moduri pentru a adăuga la venitul cu freelance locuri de munca de editare.

Pentru mai multe informatii accesati adresa : http://www.workfinder.ro/locuri-de-munca-bucuresti

Detalii care să includă copia de editare sunt ortografia, gramatica, structura si consistenta în scris. Aproape fiecare manuscris are nevoie de un editor de copiere, ceea ce face acest tip de lucru răspândit şi disponibile pentru o mulţime de liber-profesionişti la niveluri diferite de specialitate. Copie editori necesare pentru reviste, cărţi, conţinut web şi multe piese mai publicat de conţinut.

Acestea sunt un număr de diferite tipuri de online freelance locuri de munca ce pot fi efectuate de scriitorii de editare. Având abilităţi şi cunoştinţe pentru a face fiecare dintre acestea vor varia. Cu toate acestea, ca un scriitor independent considera cum puteţi adăuga la venitul dumneavoastra scris cu editare on-line de locuri de muncă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *