Avantajele de a Merge la Universitate

O diplomă de la o universitate înseamnă mai multe lucru la mai multe persoane diferite. Numai tu poti defini importanța unui grad, cum ar fi acest lucru pentru tine și doar tu poți determina dacă este sau nu acum este momentul pentru tine de a urmări o diplomă universitară. Dacă nu sunteți sigur cu privire la modul în care ar putea fi avantajoasă o diplomă universitară în viața ta să ne uităm la unele dintre avantajele de un învățământ universitar în raport cu o facultate comunitate.

Bani. Primul avantaj evident de studii superioare ar fi în viitor un potențial de câștig. Un grad de patru ani atuuri un grad de doi ani, aproape de fiecare dată. Nu ar trebui să fie circumstanțe excepționale pentru cineva cu un grad de doi ani pentru a câștiga mai mult de-a lungul unei vieți decât cineva cu un grad de patru ani în același domeniu exact. În timp ce un grad nu garantează capacitatea de inserție profesională, aceasta nu a îmbunătăți șansele, precum și potențialul de venit, care este asociat cu domeniul pe care îl introduceți în.

Dacă aveți un grad de doi ani decizia de a continua preocupările educaționale poate fi unul greu, dar este bine merită efortul în cele din urmă. Locuințe. Acesta este un alt avantaj distinct că universitățile oferă peste colegiile comunitare. De fapt, multe universități oferă acum oportunități de locuințe pentru studenți cu familiile, în plus față de acei studenți care nu au familii. Colegii și universități oferă tot felul de valoare atunci când vine vorba de planuri de locuințe și masă. O mare parte din experiența colegiu este pierdut atunci când nu locuiesc în campus.

Din acest motiv special studenții care doresc să se bucure de experiența pe care cămin de viață oferă în considerare de multe ori universități de peste colegiile comunitare. Diversitate. Aceasta este o altă componentă cheie care este de multe ori lipsesc la nivel de colegiu. Studenții internaționali găsi nici pauze reale de preț între universități și colegii comunitate, astfel încât acestea au tendința de a opta pentru atmosfera locuințe și cultural care universitățile actuale, mai degrabă decât a merge cu experiența educațională, rezidențial, și cultural limitarea oferit de mai multe colegii comunitate.

Veți găsi studenți de diferite rase, religii, culturi și națiuni pe universitar nivel cu mult mai mult decât de obicei, va fi văzut într-un colegiu comunitate dacă nu sunt la facultate comunitate intr-un oras cultural foarte divers, cum ar fi New York. Cultură. Acest lucru este ceva care lipsește adesea la nivel de colegiu comunitar, astfel cum acestea sunt campusuri în mare măsură de navetiști. Nu veți vedea destul de posibilitatea de a experimenta arta, muzica, teatru, și alte experiențe minunate pe care universitățile se mândresc în oferirea de la elevii lor. Nu este nimic destul ca ofertele culturale ale majorității universităților mari și dacă aveți posibilitatea Sper că veți lua timp pentru a opri și de a experimenta unele dintre lucrurile minunate care fiind într-o comunitate universitate vă prezintă cu o oportunitate de a experimenta.

Oportunitati de cercetare. La nivel universitar, veți avea posibilitatea de a participa la proiecte de cercetare cu anumite profesori în cazul în care dumneavoastră vă dovedi demn și exprima un interes. Acest lucru este ceva care nu este la fel de probabil la nivel de colegiu comunitar, deoarece majoritatea profesorilor într-un colegiu comunitate sunt dedicate de predare, mai degrabă decât de cercetare. Veți găsi că experiența de a lucra la un proiect de cercetare pe scară largă este, spre deosebire de ceva ce sunt susceptibile de a experimenta din nou, dacă aveți vreodată ocazia. Încredere. Nu este nimic destul ca o diplomă de facultate la o universitate pentru a vă ajuta să devină o persoană mai încrezătoare atât personal cât și profesional.

Acest lucru este ceva care într-adevăr nu poate fi realizat la nivel de colegiu, dar poate fi experimentat doar prin obtinerea o diplomă de la o universitate. Dacă lipsa de încredere atunci când se ocupă cu alții sau în cariera ta, sper că veți găsi că educația universitară este doar un lucru pentru a vă ajuta să vă simțiți mai multă încredere la toate nivelurile din viața ta. Acestea sunt doar o prelevare de probe mici de multe beneficii de a participa la o universitate peste o facultate comunitate. Sper că veți lua în considerare cu atenție aceste atunci când se face decizia ta despre ceea ce este cel mai bine pentru nevoile dvs. de învățământ personale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *