Planul Cel Mare!

Nu-ți place când un plan de merge conform planului, sau când veți obține ceea ce vă așteptați să primiți? Îmi amintesc că a fost niciodată un stimulent-am urmărit vreodată pe o noapte cu prietenii mei ca un copil de liceu multe, multe week-end în urmă. Aș începe ziua în diminetii, cu unele se întinde și o ordonat bun dormitorul meu! Nu chiar .. mi-ar trebui spălare, și să fie într-o astfel de grabă, probabil, mi-ar sări mâncare. Deci, aici am fost într-o sâmbătă după-amiază leneșă, conectarea cu colegii mei, gata pentru a rock and roll dantelat în cel mai bun a mea sâmbătă.

Deci, eu sunt de a ajunge la punctul de întâlnire, și deja câteva dintre baieti au fost înconjurător colegii noștri mai în vârstă, care au fost de relaxare cum ar fi regi în mașinile lor. Aici mă gândesc, “În cele din urmă, se pare ca am putea-o avea ceva de făcut pentru schimbare”, dar putin am dat seama că nu era deloc ceea ce a fost cracare până să fie! Astfel, ca după-amiaza a dat cale de a nopții, și întrebările de destinație au devenit progresiv mai cronice, îmi dau seama că noaptea a fost un alt vis pierdut.

Indiferent mă întorc atenția mea la “uns” unul și să-l întrebi “Deci, amice, care-i mo (tive) în seara asta?”, Iar ca și cum aș fi fost un Blimp nesemnificativ de mică importanță, el mi-a se confruntă cu aroganță, cu un ranjet pe fata lui ca și în cazul în care prea rece pentru a da un răspuns verbal rezonabil. Am întrebat viața mea socială în acea noapte de mers pe jos acasă. Compania Am păstrat fost din motive necunoscute, fără ambiții sociale și o pierdere de timp! Planurile lor nu a mers la planul, pentru că nu s-au deranjat să facă orice! În timp ce am plecat de la restul de baieti pentru mulțimea în jurul ca imbecili și fantezii despre a fi rece în timp ce înconjoară Capitanul arogant. Am avut un cuplu de prieteni adevărați în interiorul cercului care a preferat să părăsească grupul și cap de acasă, împreună cu mine. Mi-ar sta în contact cu ei ca am facut prieteni noi, mai productive în timpul colegiu și universitate anii mei.

În afară de câteva cărți sălbatice, o mulțime de ei știau cum să obțineți o petrecere sau la modul de a avea o noapte bună, fără a merge peste bord sau pretinde a fi un copac arogant în mijlocul unui parc auto toată noaptea! Curând m-am trezit în rețea cu prietenii care au planificat o zi prin faptul, și a văzut la făcut. Micul-am dat seama acestea ar fi potențiali parteneri de afaceri în viitorul apropiat.

Înapoi în liceu îmi amintesc orele de masă mai mult decât orice, mai ales mancarea! Vă mulțumim pentru că flacără bugger părul care au făcut anunțuri Sainsbury, sala de masa de prânz transformat de servire simpla pește și chips-uri, a mai sofisticate “gourmet” feluri de mâncare.

Favoritele mele din toate au fost paste rege, baghete salata de ton / friptura în secțiunea alimente reci, și hot dog ciudat aici și acolo, desigur. Mi-a plăcut secțiunea alimente reci pentru un alt motiv. Primul și cu siguranță ultimul doamna cina fierbinte de a exista vreodată.

Din păcate, a existat întotdeauna o rotație a personalului imprevizibil de fiecare dată când a venit vorba de a cumpăra aceste naște foarte savuroase. Și așa ori de câte ori m-am simțit un pic flămând pentru o bagheta, ghici ce? Ea nu a fost niciodată acolo! Și cred că pot da vina pe ghinion teribil, pentru că în loc de ei mi-ar trebui de multe ori să se stabilească pentru o fierbere mers imitator femeie grosolan de Shrek și Donkey. Da, o doamnă cină strict stereotip complet cu piele piele și alunite faciale păros. Am descoperit un fir de păr folicul lung ascuns sau două ascuns adânc în bagheta mea pe mai mult de o ocazie. După ce am găsit chiar și un vierme mic!

Nu am putut dormi în mod corespunzător de zile, agitând cu fiori pe șira spinării de fiecare dată m-am gândit la asta. Ca atunci când vezi o reprezentare grafică a bug într-un documentar și crezi că unul e pe tine!

De fiecare dată când am protestat pentru banii înapoi și apoi unele l-am prins. Dar am fost prea frumos, și că nu a fost suficient pentru a obține un naște chel decent, până într-o zi am venit cu un plan!

Având în vedere că aceste încălcări de igienă a persistat, am construit dovezile acestor “contravenții”, într-un final de “taxă crimă”! Am raportat aceste incidente de sabotaj evident la master cap. N-am crezut că voi vedea a doua zi, dar în final, am scăpat de acea hag vechi, și ghici cine a fost de a fi de lucru în loc de lipsa ei? Asta-i drept, a fost un vis devenit realitate, toate datorită planificare!

În zilele noastre ca “adulți”, nu e nimic mai eficient decât de planificare. Planificare pare să fie cuvântul în fața a tot ceea importante ce trebuie să facem. Planificarea viitor, de planificare o familie, de planificare o vacanta, de planificare un plan. Și în univers coopera, un plan de afaceri, este sistemul nervos central al afacerii. Datorită progreselor planificate, noi astăzi proprietarii de afaceri, mari și mici, sunt privilegiați la fel să aibă posibilitatea de a planifica cu ajutorul tehnologiei incredibil. Având greutatea de umeri, și păstrarea parul din cap! Tehnologii proiectate și planificate pentru a ajuta companiile specifice în funcție de urgență și industrie, sau întregul lot, dacă este necesar.

V-am arătat o scurtă peste vedere al modului de planificare sau nu intenționează au fost dăunătoare pentru viața mea. Este important să-și planifice cu înțelepciune în viață. Și de afaceri de multe ori determină ce calitate a vieții va trăi. Singura mea recomandare este de a lua în considerare începând cu planurile de afaceri de azi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *